13ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Φαρμακοχημείας

Πήγαινε κάτω

13ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Φαρμακοχημείας

Δημοσίευση από giannakis Την / Το 2008-02-23, 16:17

Θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 14 έως και τις 15 Μαρτίου 2008 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Golden Age (Μιχαλακοπούλου 57)!

''Το Συμπόσιο συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακοχημείας (ΕΕΦ) και το Τμήμα Οργανικής και Φαρμακευτικής Χημείας (ΤΟΦΧ) της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Τα Πανελλήνια Συμπόσια Φαρμακοχημείας κλείνουν ήδη 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ελλαδικό επιστημονικό χώρο. Έχουν καθιερωθεί ως ένα σημαντικό βήμα επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων στο πολυεπιστημονικό και πολυθεματικό πεδίο της Φαρμακοχημείας, που σχετίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις στο σχεδιασμό και την ανακάλυψη νέων φαρμάκων, στη διερεύνηση του μεταβολισμού τους, στη μελέτη των φυσικοχημικών και βιολογικών τους ιδιοτήτων, στις σύγχρονες τεχνολογίες σύνθεσης, αλλά και σε αντίστοιχες εξελίξεις στο χώρο της Βιοχημείας, Φαρμακολογίας και Φαρμακευτικής Ανάλυσης. Στόχος του Συμποσίου είναι η διεύρυνση και ενίσχυση της έρευνας στη Φαρμακοχημεία αλλά και η ανάπτυξη συνεργασιών και σύσφιξη τόσο των επιστημονικών όσο και των προσωπικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Οι εξελίξεις ωστόσο στον επιστημονικό χώρο και η ιδιαίτερη θέση της χώρας μας στα πλαίσια μιας ενωμένης και διευρυμένης Ευρώπης αποτελούν πρόκληση για την περαιτέρω ανάπτυξη ευρύτερων συνεργασιών με επιστήμονες των γειτονικών χωρών. Στα πλαίσια αυτά η πρόσκληση για το 13ο Συμπόσιο Φαρμακοχημείας απευθύνεται και έξω από τα σύνορα της χώρας μας, στοχεύει να αποτελέσει μια πρωτοβουλία για τη σύσφιγξη των επιστημονικών σχέσεων με τους γείτονές μας, εγκαινιάζοντας νέες στρατηγικές για το μέλλον και ανοίγοντας νέες προοπτικές. ''


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://www.helmedchem2008.gr/1/article/greek/1/4/index.htm
avatar
giannakis

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 311
Ηλικία : 31
Τόπος : Glyka Nera
Quote : Τα πάντα ρει....
Registration date : 21/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης