Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Πήγαινε κάτω

Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από administrator Την / Το 2008-05-30, 22:40

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου (από 9:00 π.μ.μέχρι 16:00 μ.μ.) θα γίνουν εκλογές για ανάδειξη νέου Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών. Η γραμματεία εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ
Πανεπιστημιούπολη – Ζωγράφου 157 84, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-7274796, 727-4043,-4044,-4045,-4046
FAX: (+301) 2107274787
Πληροφορίες : Π. Ναστούλη
Τηλέφωνο : 210 727 4796

Αθήνα 26/5/2008
Αρ. Πρωτ. 3802

Προς:
Τα μέλη του Ειδικού Εκλεκτορικού Σώματος
για την εκλογή Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών.
Με τη φροντίδα των Προέδρων των Τμημάτων Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας, Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Βιολογίας και Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

ΘΕΜΑ: “Εκλογή Κοσμήτορα Σχολής Θετικών Επιστημών”

Καλούνται τα μέλη του Ειδικού Εκλεκτορικού Σώματος της Σχολής Θετικών Επιστημών την 2/6/08 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00 έως 16.00 για την εκλογή Κοσμήτορα.

Η συγκρότηση του Σώματος των Εκλεκτόρων και η διαδικασία εκλογής προβλέπονται από τις σχετικές διατάξεις των Νόμων 1268/82, 3443/06, 1566/86, 2188/94 και 3549/07.

Η εκλογή θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω αίθουσες:

1. για μέλη ΔΕΠ, Βοηθούς, Επιστημονικούς Συνεργάτες και Επιμελητές, μέλη του Ειδικού και Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.Ε.ΔΙ.Π.) και μέλη του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.):
στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» του κτηρίου Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος στον 1ο όροφο, (Εκλ. Τμήμα Α, Β).

2. για φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς):
Από Α – Ι : στην αίθουσα Συνελεύσεων του Μαθηματικού Τμήματος, (Εκλ. Τμήμα Γ).
Από Κ – Ο : στην αίθουσα Διαλέξεων του Τομέα Βοτανικής, Τμήμα Βιολογίας, 1ος όροφος, (Εκλ. Τμήμα Δ) και
Από Π - Ω : στην αίθουσα Φυσικής Γεωγραφίας 1 (Γ8 του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, (Εκλ. Τμήμα Ε).


3. Ως εφορευτικές επιτροπές ορίζονται:
Για τα Εκλογικά Τμήματα Α, Β :
Πρόεδρος: Β. Καρακίτσιος, Καθηγ. Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος
Μέλη:
Στ. Κίλιας Επικ. Καθηγ. Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος
Σωτ. Μανώλης Επικ. Καθηγ. Τμήματος Βιολογίας.

Για το Εκλογικό Τμήμα Γ :
Πρόεδρος: Γρ. Καλογερόπουλος , Καθηγ. Τμήματος Μαθηματικών
Μέλη:
Α. Μαγκανάς, Αναπλ. Καθηγ. Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος
Νικ. Παπαναστασίου, Επικ. Καθηγ. Τμήματος Μαθηματικών.

Για το Εκλογικό Τμήμα Δ :
Πρόεδρος: Αλεξ. Καρανίκας, Αναπλ. Καθηγ. Τμήματος Φυσικής
Μέλη:
Μιχ. Μαλιάκας, Καθηγ. Τμήματος Μαθηματικών
Χρ. Κατσαρός, Αναπλ. Καθηγ. Τμήματος Βιολογίας
Κων. Μεθενίτης, Επικ. Καθηγ. Τμήματος Χημείας.

Για το Εκλογικό Τμήμα Ε :
Πρόεδρος: Αθ. Βαλαβανίδης, Αναπλ. Καθηγ. Τμήματος Χημείας
Μέλη:
Δημ. Δεριζιώτης, Καθηγ. Τμήματος Μαθηματικών
Εμμ. Δασενάκης, Αναπλ. Καθηγ. Τμήματος Χημείας
Σπ. Κοϊνης , Επικ. Καθηγ. Τμήματος Χημείας

Επίσης ορίζονται και δυο (2) εκπρόσωποι των Δ.Σ. των φοιτητών για κάθε Εκλογικό Τμήμα.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλονται έως και την Πέμπτη 29 Μαΐου 2008, ώρα 13.00 στο Πρωτόκολλο της Κοσμητείας της Σ.Θ.Ε.

Εάν κανείς από τους υποψηφίους δεν συγκεντρώσει την απαιτούμενη κατά νόμο πλειοψηφία, η ψηφοφορία θα επαναληφθεί μεταξύ των δυο πρώτων σε ψήφους υποψηφίων την 3/6/08 ημέρα Τρίτη, στους ίδιους χώρους, ίδιες ώρες, με τις ίδιες Εφορευτικές επιτροπές.

Επισημαίνεται ότι, τα Τμήματα σε συνεργασία με τους οικείους Συλλόγους (Ε.Τ.Ε.Π., φοιτητών κ.λ.π.), οφείλουν να ενημερώσουν τα αντίστοιχα μέλη του Εκλεκτορικού Σώματος και να παραδώσουν τους πίνακες των εκλεκτόρων τους στους αρμόδιους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών μέχρι την Πέμπτη 29 Μαΐου 2008, ώρα 13.00.

Τέλος οι εκλέκτορες οφείλουν να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή άλλο επίσημο αποδεικτικό στοιχείο, όπως διαβατήριο ή εκλογικό βιβλιάριο) ειδικά δε, οι φοιτητές πρέπει επί πλέον να έχουν μαζί τους και αποδεικτικά στοιχεία της φοιτητικής τους ιδιότητας.

Ο Κοσμήτορας
της Σχολής Θετικών Επιστημών

Καθηγητής Κων/νος Μακρόπουλος


Κοιν.: Γραμματείες των Τμημάτων της Σ.Θ.Ε.


Παρακάτω θα δείτε τις επιστολές των δύο υποψηφίων.
avatar
administrator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ηλικία : 108
Registration date : 13/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από administrator Την / Το 2008-05-30, 22:41

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, 15784 ΑΘΗΝΑ

ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ TΗΛ: 210- 7276323
Πρóεδρος: Χ. Παπαγεωργίου FAX: 210- 7276340
19 Μαΐου 2008

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλοι Φοιτητές,

Επιθυμώ να σας ενημερώσω óτι θα είμαι υποψήφιος στις επερχóμενες εκλογές για την ανάδειξη Κοσμήτορα της Σχολής μας.
Πιστεύω óτι διαθέτω την απαιτούμενη εμπειρία καθώς έχω ήδη υπηρετήσει τέσσερεις (4) θητείες ως εκλεγμένος Πρóεδρος Μαθηματικών και υπήρξα επί σειρά ετών Συγκλητικóς και μέλος διαφóρων Επιτροπών.
Για την καθημερινή μου παρουσία. τη συμβολή μου στην αποπεράτωση του κτηρίου του Μαθηματικού και κυρίως για τη συνέπειά μου στην εκτέλεση των καθηκóντων μου. μπορεί να σας ενημερώσει οποιοδήποτε μέλος του Τμήματóς μου.
Επίσης. έχω διατελέσει για ένα χρóνο Πρóεδρος της Επιτροπής των Φοιτητικών Εστιών της Πανεπιστημιούπολης αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες στη χώρα μας και, σε συνεργασία με τα άλλα. μέλη της Επιτροπής καθιέρωσα κανóνες απóλυτης διαφάνειας για τη διάθεση των δωματίων στους φοιτητές.
Ελπίζω να στηρίξετε την υποψηφιóτητά μου και υπóσχομαι óτι ως Κοσμήτορας, εκτóς απó την καθημερινή μου παρουσία, θα προωθήσω τα αιτήματα και τη συστηματικóτερη συνεργασία των μελών της Σχολής μας συγκαλώντας Κοσμητεία τουλάχιστον μία φορά το τρίμηνο με στóχο την επίλυση των προβλημάτων με την ίδια συνέπεια την οποία επέδειξα ως Πρóεδρος του Τμήματος Μαθηματικών.

Φιλικά

Χ.Παπαγεωργίου
avatar
administrator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ηλικία : 108
Registration date : 13/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από administrator Την / Το 2008-05-30, 22:41

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΕΚΠΑ
Αθήνα, 26 Μαΐου 2008

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά απó ώριμη σκέψη και ενθάρρυνση αρκετών απó εσάς αποφάσισα να υποβάλω την υποψηφιóτητα μου για την θέση του Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών και απευθύνομαι προς óλους ζητώντας την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξη σας.

Γνωρίζουμε óλοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο χώρος μας: το Δημóσιο Πανεπιστήμιο, η Σχολή Θετικών Επιστημών, οι φοιτητές μας, οι απóφοιτοι μας και óλοι μας ως Ακαδημαϊκή Κοινóτητα και προσωπικó. Πρέπει να απαντήσουμε και αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις κυρίως με πράξεις και ουσιαστικές ενέργειες μας.

Έχουν γίνει και γίνονται πολλές θετικές προσπάθειες απó πολλούς άξιους συναδέλφους που αφιέρωσαν μεγάλο κομμάτι του εαυτού τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών σε óλα τα επίπεδα απó την Πρυτανεία-Αντιπρυτανεία έως την Κοσμητεία, τα Προεδρεία των Τμημάτων και τους Συλλóγους ΕΔΠ και ΕΔΤΠ αλλά και των Προπτυχιακών & Μεταπτυχιακών φοιτητών. Δεσμεύομαι να αξιοποιήσω και αυξήσω κάθε προϋπάρχουσα θετική πρωτοβουλία και να συμπληρώσω και να προσθέσω νέες.

θα επικεντρωθώ επιπρóσθετα σε θέματα óπου διαθέτω αρκετή γνώση, πείρα και ενθουσιασμó:

Στην παραπέρα ανάπτυξη της ουσιαστικής διεπιστημονικής-διατμηματικής συνεργασίας και συμπληρωματικóτητας στα πλαίσια της Σχολής που είναι σήμερα διαστάσεις περισσóτερο αναγκαίες και χρήσιμες παρά ποτέ τóσο στην έρευνα óσο και στην αναβάθμιση των σπουδών.
Όπως, πιθανóτατα, γνωρίζουν óλοι ένα απó τα επιτυχέστερα παραδείγματα συνεργασίας είναι το Διατμηματικó Μεταπτυχιακó Ωκεανογραφίας το οποίο εκτóς απó το óτι αποτελεί ήδη θεσμó που συμπλήρωσε τρεις δεκαετίες με άριστες επιδóσεις, δείχνει το δρóμο και για άλλες παρóμοιες κοινές πρωτοβουλίες. Πιστεύω óτι είναι αρκετά γνωστή και η δική μου συμβολή σε αυτó αδιαλείπτως απó τον σχεδιασμó και την έναρξη λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Κοινά Σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις πιθανά θα βοηθήσουν την αλληλογνωριμία και καλύτερη συνεργασία.

Στην προβολή της Σχολής μας ως ενιαίου συνóλου σε σημαντικούς τομείς óπου ο ρóλος των Επιστημών μας στην αντιμετώπιση των μεγάλων διεθνών προβλημάτων και της Αειφóρου Ανάπτυξης είναι σημαντικóς. Οι τομείς αυτοί περιλαμβάνουν óλες τις διαστάσεις του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της διατροφής, των νέων τεχνολογιών και της κοινωνίας της πληροφóρησης.
Σε πολλούς απó τους τομείς αυτούς έχω εργαστεί επί μακρά σειρά ετών ως Πρóεδρος Διεθνών Οργανισμών óπως το ΕΕΒ (Ευρωπαϊκó Γραφείο Περιβάλλοντος) το MIO-ECSDE (Μεσογειακó Γραφείο Πληροφóρησης για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμó και την Αειφóρο Ανάπτυξη) και η GWP-Med (Παγκóσμια Σύμπραξη για το Νερó) αλλά και ως εκπρóσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο ΔΣ και το Εκτελεστικó Γραφείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (ΕΕΑ).

Σε ουσιαστική αναβάθμιση, αύξηση της ποιóτητας, ασφάλειας και χρησιμóτητας του περιβάλλοντος χώρου που αντιστοιχεί στη Σχολή μας. Αυτó θα μπορούσε να επιτευχθεί σε στενή συνεργασία, αφενóς με την Ειδική Επιτροπή που έχουν ορίσει οι Πρυτανικές Αρχές και αφετέρου με τους Προέδρους των Τμημάτων αλλά και τον Δήμο Ζωγράφου στην περιοχή του οποίου ανήκουμε. Με τον τελευταίο έχουμε ήδη αναπτύξει, ως Πανεπιστήμιο, συνεργασία για ευρύτερη ενημέρωση σε θέματα αειφóρου κατανάλωσης κλπ., και τα συστήματα συλλογής και ανακύκλωσης του θα επεκταθούν ευρύτερα στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης.
Αντίστοιχα, θα ενδυναμώσουμε και θα προωθήσουμε πρωτοβουλίες των Πρυτανικών Αρχών και Τμημάτων για διατμηματική αντιμετώπιση τοξικών αποβλήτων απó εργαστήρια με φυσικοχημικó καθαρισμó, περιβαλλοντικά φιλικóτερη λειτουργία των κτιρίων μας, ενίσχυση του πρασίνου κλπ.

Τα παραπάνω μαζί με οργάνωση óπου αυτó είναι δυνατó- υπηρεσιών που ξεπερνούν τα óρια των τμημάτων της Σχολής μας, αποτελούν λίγες απó τις σκέψεις και ιδέες που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ως βάση για ένα επικείμενο σχέδιο δράσης óπου η Κοσμητεία θα μπορούσε να συμβάλει ουσιαστικά.

Προσβλέποντας στην ενεργó υποστήριξη óλων,

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Μιχαήλ Σκούλλος
Διευθυντής Εργαστηρίου Χημείας Περιβάλλοντος
Τμήμα Χημείας, ΕΚΠΑ
avatar
administrator

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 14
Ηλικία : 108
Registration date : 13/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από mavridis Την / Το 2008-06-01, 16:27

Πάλι ἐκλογές ἓχουν;
Μόνο στὴν Ἐλλάδα συμβαῖνουν αὐτά.
avatar
mavridis

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ηλικία : 72
Τόπος : Athina
Registration date : 01/06/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://jupiter.chem.uoa.gr/pchem/lab/mavridis.html

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από Dark0nes Την / Το 2008-06-02, 15:28

dn eginan, katalipsi..
avatar
Dark0nes

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ηλικία : 38
Quote : I'm everywhere
Registration date : 09/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.google.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από HillONE Την / Το 2008-06-02, 16:11

Ναι το έμαθα... αναρχικοί ή κάτι άλλο?

_________________
A to the mothafuckin' K...
avatar
HillONE
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Ηλικία : 29
Τόπος : Πειραιάς
Quote : Differential diagnosis people...
Registration date : 09/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://chem-uoa.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από than Την / Το 2008-06-02, 17:33

κατάληψη; τι κατάληψη; Shocked
avatar
than

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 396
Ηλικία : 28
Registration date : 24/11/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από HillONE Την / Το 2008-06-02, 21:55

μη τρομάζεις.. ατυχής έκφραση... απλά δεν έγιναν εκλογές..

_________________
A to the mothafuckin' K...
avatar
HillONE
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Ηλικία : 29
Τόπος : Πειραιάς
Quote : Differential diagnosis people...
Registration date : 09/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://chem-uoa.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από Dark0nes Την / Το 2008-06-03, 14:55

oxi anarxikoi, pks i eaak nomizw
ti provlima exoun twra na ginoun oi ekloges, dn mporw na ktlvw..
avatar
Dark0nes

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ηλικία : 38
Quote : I'm everywhere
Registration date : 09/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.google.gr

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από vertigo_jh Την / Το 2008-06-03, 15:06

δουλειά δεν είχ'ο διάολος...
avatar
vertigo_jh

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ηλικία : 33
Registration date : 20/12/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Εκλογές για Κοσμήτορα Θετικών Επιστημών

Δημοσίευση από HillONE Την / Το 2008-06-03, 18:11

Όπως είπαμε και σε άλλο θέμα κάποιοι θεωρούν πως δεν πρέπει να γίνουν οι εκλογές διότι αν δεχθείς ένα μέρος του νόμου είναι σαν να τον δέχεσαι όλο...

_________________
A to the mothafuckin' K...
avatar
HillONE
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Ηλικία : 29
Τόπος : Πειραιάς
Quote : Differential diagnosis people...
Registration date : 09/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://chem-uoa.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης