Recruiting event απο την Procter&Gamble!

Πήγαινε κάτω

Recruiting event απο την Procter&Gamble!

Δημοσίευση από pbwm3 Την / Το 2008-10-13, 23:32

To συγκεκριμενο post είναι για να ενημερωθουν επιτέλους και οι φοιτητές του τμήματος Χημείας για τις ευκαιρίες ενασχόλησης, διότι το συγκεκριμενο event συμβαίνει αρκετά χρόνια, αλλά στην σχολή μας καμία ενημέρωση δεν υπάρχει..

Η P&G σας προσφέρει εργασιακή εμπειρία στο απαιτητικό περιβάλλον Έρευνας & Ανάπτυξης σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής καταναλωτικών αγαθών παγκόσμιας εμβέλειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, θα μπορέσετε να μας αξιολογήσετε ως πιθανό μελλοντικό εργοδότη σας, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία σας αξιολογεί ως πιθανό μελλοντικό εργαζόμενο. Πολλοί επιτυχόντες του internship επιστρέφουν, και εργάζονται μαζί μας σε μόνιμη βάση μετά από την αποφοίτηση τους.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμαστε σε σπουδαστές από Σχολές Θετικών Επιστημών (Χημεία, Φυσική, Βιολογία, Φαρμακευτική, κτλ), ή Πολυτεχνικές σχολές (Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Χημικοί Μηχανικοί, κτλ), οι οποίοι αναμένεται να αποφοιτήσουν μέχρι το 2010 το αργότερο. Περίπου 70 σπουδαστές, προσλαμβάνονται από ολόκληρη την Ευρώπη και εργάζονται σε πραγματικά project για 12 εβδομάδες ή περισσότερο, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σε ένα από τα 5 ευρωπαϊκά ερευνητικά κέντρα μας (Βρυξέλλες, Λονδίνο, Νιουκάσλ, Φρανκφούρτη, Πεσκάρα). Εκτός από την πολύ σημαντική εμπειρία εκμάθησης και απόκτησης εμπειρίας, οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης ελκυστική αποζημίωση συν τις απαραίτητες κοινωνικές παροχές.

Κατά τη διάρκεια του internship θα:
• εργαστείτε στο δικό σας project στο οποίο θα είστε μέλος μιας ομάδας που περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη από διάφορες χώρες
• έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις τεχνικές δεξιότητές σας για να εργαστείτε σε ένα προκλητικό πρόβλημα
• βελτιώσετε τις managerial ικανότητές σας, όπως επίσης και τις δεξιότητές δράσης ως μέλος μιας ομάδας-εργασίας, μέσω πρακτικής εμπειρίας και εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Τα σεμινάρια αυτά επικεντρώνονται στα ακόλουθα θέματα: «Πώς θέτουμε προτεραιότητες», « Αποτελεσματική προφορική και γραπτή επικοινωνία», «Λήψη αποφάσεων», «Διαπροσωπικές σχέσεις/δεξιότητες», κ.λ.π.
• Μάθετε να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με ανθρώπους διαφορετικής υπηκοότητας και πολιτιστικού υπόβαθρου
• Καταλάβετε τις δυνατά σας σημεία και τις αδυναμίες σας μέσω συζητήσεων και θα λάβετε καθοδήγηση για τη μελλοντική σταδιοδρομία σας
• Ανακαλύψετε το εργασιακό περιβάλλον σε μια πρωτοπόρο διεθνή εταιρεία

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι σημαίνει μία θέση στο τμήμα R&D στην P&G σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.pgcareers.com.

Η σελίδα “Recruitment process”στο πλαίσιο του τομέα “Apply to P&G” σας δίνει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη διαδικασία της συνέντευξης και με το είδος των δεξιοτήτων που ψάχνουμε στους υποψηφίους μας. Επίσης στην ιστοσελίδα αυτή θα μπορέσετε να βρείτε παραδείγματα του τεστ δεξιοτήτων (reasoning test) που περνούν οι υποφήφιοι για να κάνετε εξάσκηση.

Σας περιμένουμε στο recruitment event που διοργανώνουμε στις 7 Νοεμβρίου 2008 στο Cafe-restaurant ACHE, Πλατεία Εσπερίδων Κύπρου 57, Γλυφάδα από τις 10π.μ. μέχρι τις 3μ.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008

• Γενική παρουσίαση της Procter & Gamble
• Συζήτηση με τους περσινούς interns
• Μεσημεριανό
• Παρουσίαση διαδικασίας επιλογής interns και χρήσιμες συμβουλές.
• Οδηγίες για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος (CV)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να:

• Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pgcareers.com
• Έρθετε σε επαφή με το γραφείο διασύνδεσης του πανεπιστημίου σας
• Επικοινωνήσετε άμεσα με εμας:
Αγαπητός Χατζηπέτρος (hatzipetros.a@pg.com )
Στάθης Ιωάννης (Stathis.i.1@pg.com )

Με τιμή,

P&G Recruiting Team

Edit: Μεταφέρθηκε στο σχετικό υποforum "Χημικά δρώμενα". -Byronas

pbwm3

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ηλικία : 32
Quote : Όλοι τους θέλουνε θρόνο: αυτό είναι η τρέλα τους, σα να καθότανε η ευτυχία στο θρόνο!!
Registration date : 07/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Recruiting event απο την Procter&Gamble!

Δημοσίευση από pbwm3 Την / Το 2008-10-23, 15:35

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο event μπορούν να ελένξουν και στο facebook (Procter & Gamble recruiting event), όπου μπορουν να δηλώσουν συμμετοχή, να ρωτήσουν οποιαδήποτε απορία στους υπεύθυνους της διοργάνωσης

pbwm3

Θηλυκό
Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ηλικία : 32
Quote : Όλοι τους θέλουνε θρόνο: αυτό είναι η τρέλα τους, σα να καθότανε η ευτυχία στο θρόνο!!
Registration date : 07/02/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Recruiting event απο την Procter&Gamble!

Δημοσίευση από HillONE Την / Το 2008-10-30, 22:33

Αυτό μου ήρθε σε mail απο τον κύριο Γκιμήση..

Κύριε/α,

Ονομάζομαι Εύα Στεργίου και είμαι απόφοιτη του τμήματος Χημείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (2006). Εδώ και δύο χρόνια εργάζομαι στις Βρυξέλλες στο Τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης της Procter & Gamble.Το τμήμα Ερευνας και Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας διοργανώνει κάθε χρόνο στιην Ελλάδα μια ημερίδα στην οποία ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές για την εταιρεία και τη διαδικασία επιλογής τους για να συμμετάσχουν σε internship 3 μηνών στο Brussels Innovation Centre της P&G. Κατα τη διάρκεια των internships οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής καταναλωτικών αγαθών παγκοσμίως με τη δυνατότητα μόνιμης απασχόλησης.Θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας στη διάδοση του event μεταξύ των φοιτητών. Απευθυνόμαστε σε φοιτητές στο τελευταίο ή προτελευταίο έτος των προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών τους, οι οποίοι δηλαδή θα αποφοιτήσουν μέχρι το Δεκέμβρη του 2010. Το σημείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί το internship που κάνουν τα παιδιά αποσκοπεί σε μόνιμη θέση εργασίας.Στα συνημμένα αρχεία μπορείτε να βρείτε το poster και ένα γράμμα που απυθύνεται στους φοιτητές με περισσότερες λεπτομέρειες. Το event θα διοργανωθεί στην Αθήνα την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή των υποψηφίων στο event είναι υποχρεωτική ώστε να συνεχίσουν με την υπόλοιπη διαδικασία. Επιπλέον υπάρχει και σχετικό γκρουπ στο facebook με την ονομασία “Procter & Gamble Recruiting event”. Για περαιτέρω διευκρινίσεις/ ερωτήσεις οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή με e mail.Η συμμετοχή των υποψηφίων από το Τμήμα Χημείας είναι πολύ χαμηλότερη σε σύγκριση με τις Πολυτεχνικές Σχολές λόγω της μη αποτελεσματικής ενημέρωσης των φοιτητών. Πιστεύω ότι και με τη βοήθειά σας φέτος θα μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους φοιτητές από τη σχολή μας. Μέχρι τώρα 4 φοιτητές του Χημικού Τμήματος Αθήνας έχουν κάνει ένα internship τα τελευταία χρόνια, ενώ σε 3 από αυτούς έχει γίνει πρόταση για μόνιμη θέση!Με εκτίμηση,

Εύα Στεργίου εκ μέρους της ομάδας recruiting της P&G

+32 2 456 4390

_________________
A to the mothafuckin' K...
avatar
HillONE
Admin

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Ηλικία : 29
Τόπος : Πειραιάς
Quote : Differential diagnosis people...
Registration date : 09/09/2007

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://chem-uoa.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης