ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Πήγαινε κάτω

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Δημοσίευση από DAnagnostopoulos Την / Το 2008-10-14, 10:02

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ<< ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ>>


Αθήνα
13/10/2008


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΤΟΧΗΣΜε ενθουσιασμό το Δ.Σ. του συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών του τμήματος χημείας, ανακοινώνει ότι η γενική συνέλευση του συλλόγου αποφάσισε την πραγματοποίηση διημερίδας επιστημονικού περιεχομένου στις 23 και 24 Ιανουαρίου 2009, στο αμφιθέατρο Α15. Στη διημερίδα θα παρουσιαστούν από μεταπτυχιακούς φοιτητές ή/και υποψήφιους διδάκτορες του τμήματος χημείας, εργασίες με περιεχόμενο αντιπροσωπευτικό του εργαστηρίου, της επιστημονικής ομάδας ή του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στο οποίο ανήκουν. Οι παρουσιάσεις θα είναι τόσο προφορικές όσο και μορφής έντυπων αναρτήσεων (posters). Η διημερίδα είναι ανοικτή για όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα του τμήματος Χημείας.

Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην διημερίδα, να δηλώσουν συμμέτοχή μέχρι το μεσημέρι (12:00 μμ) της 10ης Δεκεμβρίου 2008. Οι δηλώσεις θα γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλοντας στον λογαριασμό danagno@chem.uoa.gr. μήνυμα με τίτλο: <<ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΗΜΕΙΑΣ>> στο οποίο θα περιέχονται τα στοιχεία του μεταπτυχιακού φοιτητή, ο τίτλος της παρουσίασης, το εργαστήριο και το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο οποίο ανήκει καθώς και το είδος της παρουσίασης. Οι τίτλοι των παρουσιάσεων θα μπορούν να τροποποιηθούν έως και την 9η Ιανουαρίου 2008, ώστε την επομένη να διαμοιραστεί σε όλο το τμήμα το τελικό πρόγραμμα της διημερίδας.

Εάν η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα μεγάλη,θα απαιτηθεί ο περιορισμός των προφορικών εξετάσεων σε ένα μέγιστο αριθμό ανά μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, και οι υπόλοιπες παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν με έντυπες αναρτήσεις. Το τελικό πρόγραμμα και λοιπές λεπτομέρειες θα διευθετηθούν στη γενική συνέλευση του συλλόγου της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου 2008. Έως τότε σχετικές ανακοινώσεις θα κοινοποιούνται και τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι συνεχώς στη διάθεσή σας για πληροφορίες και επίλυση αποριών.

Για την πραγματοποίηση με επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, παρακαλούνται, όσα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να διατελέσουν οργανωτικό ή/και βοηθητικό ρόλο, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ.Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του συλλόγου.Αναγνωστόπουλος Δημήτριος (εργ. Βιοχημείας): danagno@chem.uoa.gr , Κουλουμάσης Δημήτριος (εργ. Βιομηχανικής Χημείας): dkouloum@chem.uoa.gr , Κοντοθεοδώρου Κωνσταντίνος (εργ. Ανόργανης Χημείας): kws_task@hotmail.com , Ζούπα Σοφία (ΔΙΧΗΝΕΤ): sophiezoupa@yahoo.gr , Παπαδογιαννάκης Μίνωας (εργ. Περιβάλλοντος): minos011@hotmail.com


Edit: Μεταφέρθηκε στο σχετικό υποforum "Χημικά δρώμενα" και έμεινε και ειδωλό της στο forum των μεταπτυχιακών. -Byronas
avatar
DAnagnostopoulos

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ηλικία : 36
Τόπος : Πόρτο Ράφτη
Quote : Άσε με να χαθώ στην έρημο της γνώσης σου' γαλήνη…
Registration date : 14/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης