Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
+4
Chem77
ΜΑΡΙΑ...ΧΗΜΑΒΙ5...GROUP
ΗΡΑ...ΧΗΜΑΒΙ5 GROUP
Cristal_
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
Έχει κανείς την ύλη της Χημείας Τροφίμων; Αν ναι γράψτε τη εδώ
Cristal_-
Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ηλικία : 36
Quote : If you can't find the needle, burn the fucking haystack
Registration date : 21/11/2007
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
Πρέπει σίγουρα να πάρεις και τις διαφάνειες από την Μηνιάδου (με κάποιο φλασάκι εννοείται)και απ' όσο ξέρω είναι τα εξής:Κεφάλαια: 1, 3, 4, 5, 6, 7(μόνο όσα αναφέρονται στην ενζυματική αμαύρωση των τροφίμων), 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16(μόνο φυσικές χρωστικές), 17, 18 και όσα αναφέρονται στις σημειώσεις(Μαστρονικολή-Ζαμπετάκης-Μαρκάκη-Πετροπούλου) για το σύστημα HACCP...Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθείς στην ίδια τη Μαστρονικολή...Καλό διάβασμα
Υ.Γ.:Ακόμη στην ύλη της Μαστρονικολή έιναι και τα εξής:Νέα τρόφιμα, ήπιες μορφές επεξεργασίας τροφίμων και Νέα βιοπολυμερή για αντικατάσταση χημικών προσθέτων.
Υ.Γ.:Ακόμη στην ύλη της Μαστρονικολή έιναι και τα εξής:Νέα τρόφιμα, ήπιες μορφές επεξεργασίας τροφίμων και Νέα βιοπολυμερή για αντικατάσταση χημικών προσθέτων.
ΗΡΑ...ΧΗΜΑΒΙ5 GROUP-
Αριθμός μηνυμάτων : 12
Ηλικία : 37
Quote : I THINK THEREFORE I AM
Registration date : 19/06/2008
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
thnx so much
Cristal_-
Αριθμός μηνυμάτων : 33
Ηλικία : 36
Quote : If you can't find the needle, burn the fucking haystack
Registration date : 21/11/2007
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
kαι το κεφάλαιο 2 ειναι με το νερο συγκεκριμμένα εχει πέσει πολλές φορες θέμα για την ενεργότητα του νερου
ΜΑΡΙΑ...ΧΗΜΑΒΙ5...GROUP-
Αριθμός μηνυμάτων : 13
Ηλικία : 36
Quote : Όποιος φοβάται ζει μισή ζωή
Registration date : 19/06/2008
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
Ξέρετε πια θέματα είναι στάνταρ η αν έχει αναφέρει κάποια που πρέπει να τα προσέξουμε ιδιαιτερα?.... Αν παίζουνε παλιά θέματα είναι ευπρόσδεκτα ....
Chem77-
Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ηλικία : 36
Registration date : 05/07/2008
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
λοιόν, την τελευταία φορά είχαν πέσει(πάνω-κάτω) τα εξής: (απ'ότι θυμάμαι..)
- κολλαγόνο
- πηκτές στις πρωτείνες
- ξινή-στιφή γεύση
- σημασία του νερού για την διατροφή
- πέψη στο στομάχι
- βενζοικό οξύ και προπιονικό οξύ(ο ρόλος τους)
- καζείνη
- ομογενοποίηση του γάλακτος
- απομαργαρίνωση
- κολλαγόνο
- πηκτές στις πρωτείνες
- ξινή-στιφή γεύση
- σημασία του νερού για την διατροφή
- πέψη στο στομάχι
- βενζοικό οξύ και προπιονικό οξύ(ο ρόλος τους)
- καζείνη
- ομογενοποίηση του γάλακτος
- απομαργαρίνωση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vertigo_jh στις 2008-07-13, 20:44, 1 φορά
vertigo_jh-
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ηλικία : 38
Registration date : 20/12/2007
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά ! ...
(Και ότι άλλο θυμάται κανεις ας το γράψει εδώ)
(Και ότι άλλο θυμάται κανεις ας το γράψει εδώ)
Chem77-
Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ηλικία : 36
Registration date : 05/07/2008
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
τις βιταμινες να τις μαθετε απ'εξω. στις απλες δομες να ξερετε και τους τυπους. συνηθως μπαινει ενα θεμα απο κει (να πειτε γενικα για μια βιταμινη)
Pessoa1985-
Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ηλικία : 38
Registration date : 31/01/2008
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
τι επεσε τελικα?
Pessoa1985-
Αριθμός μηνυμάτων : 64
Ηλικία : 38
Registration date : 31/01/2008
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
έπεσε πάλι ομογενοποίηση, γλυκιά γεύση, δεξτρίνες, πυκνότητα-όγκος πάγου(άκυρο τελείως! ), αυτοξείδωση λιπών 1ο στάδιο, HACCP(ορισμός, σκοπός), πηγές βιταμινών A,B,D, συμπεριφορά βιταμινών Β1 και Β2 κατά το μαγείρεμα(αν παθαίνουν κάτι ή όχι), ποιο είναι το καταλληλότερο pH του κρέατος για μαγείρεμα και γιατί, είχε δώσει 3-4 ουσίες και ήθελε να πούμε ποιες από αυτές θα υποστούν πέψη και τι θα γίνει με τις υπόλοιπες(κυτταρίνη δλδ), είχε δώσει μερικά οργανικά οξέα και ήθελε να τα κατατάξουμε βάσει του ρόλου τους: γαλακτοματοποιητές, βελτιωτικά γεύσης, αντιμικρ.παράγοντες...
αυτά πάνω κάτω θυμάμαι...
αυτά πάνω κάτω θυμάμαι...
vertigo_jh-
Αριθμός μηνυμάτων : 234
Ηλικία : 38
Registration date : 20/12/2007
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
Αύριο βγαίνουν τα τρόφιμα....Προετοιμαστείτε ...
Violete-
Αριθμός μηνυμάτων : 111
Ηλικία : 37
Quote : What's happening, brother???No really wtf with the bloody island...
Registration date : 01/12/2007
Απ: Χημεία Τροφίμων- Ύλη [2007-2008]
mia aporia... fetos ekane dimitriaka kai oporokipeutika?
den ta eida kapou stis simeioseis pou pira, alla den ksero sigoura... einai kaneis na mas pei???
ouffffffffffff den antexw allo me autous!!!
den ta eida kapou stis simeioseis pou pira, alla den ksero sigoura... einai kaneis na mas pei???
ouffffffffffff den antexw allo me autous!!!
chem-
Αριθμός μηνυμάτων : 6
Ηλικία : 37
Registration date : 20/06/2008
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|